Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden en de inhoud kunnen te allen tijde door Moda Italia gewijzigd worden. Moda Italia is niet aansprakelijk voor de gevolgen van fouten in/op haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt gedurende de aangegeven looptijd.

Bestellingen
Door het plaatsen van een bestelling geeft de koper te kennen dat hij of zij akkoord gaat met de algemene verkoopvoorwaarden van Moda Italia. De prijzen die vermeld staan in de webwinkel zijn inclusief B.T.W.

De prijs
Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in BTW‑tarieven. 

Levering
Moda Italia zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten. Als plaats van levering geldt het adres dat de koper aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt.. Goederen worden geleverd conform de wettelijk in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand. Moda Italia is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres. 

U dient uw juiste adres en eventuele wijzigingen hierop, tijdig aan Moda Italia door te geven.Indien u verhuisd bent en dit niet aan Moda Italia
heeft kenbaar gemaakt, dan geldt een bezorging aan het laatste aan Moda Italia kenbaar gemaakte huisadres als een geldige bezorging. Moda Italia is niet aansprakelijk voor eventuele schade welke u mocht lijden doordat de bezorging niet op uw werkelijke adres heeft plaatsgevonden. Door Moda Italia geaccepteerde bestellingen zullen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 30 dagen worden uitgevoerd tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de koper hiervan uiterlijk een maand nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De koper heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Indien de geleverde zaak niet overeenstemt met hetgeen was overeengekomen en deze niet-conformiteit een gebrek is in de zin van de regeling van de productaansprakelijkheid, dan is Moda Italia niet aansprakelijk voor de daaruit voortvloeiende gevolgschade.


Betaling
Betalen bij Moda Italia kan via de elektronische betalingsmogelijkheden, die worden aangeboden via het online betaalsysteem. De betaling van een bestelling geschiedt altijd vooraf. De bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van het verschuldigde bedrag. Wanneer de betaling niet binnen een periode van veertien dagen is voldaan wordt de bestelling geannuleerd. De koper heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte- of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.

Veiligheid en betalen
Zodra u kiest voor Elektronisch betalen dan gebeurd dat via het externe- en gecertificeerde bedrijf. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen worden alle gegevens inclusief naam, adres en bank – gecodeerd opgeslagen op een Secure Server. Zodoende zijn alle bank- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem van Moda Italia. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig worden opgeslagen door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), het meest geavanceerde beveiligingssysteem voor Internet om uw gegevens te beschermen.

Kosten achteraf betalen
Als u kiest voor "achteraf betalen" via Billink, Klarna of Afterpay worden er administratiekosten in rekening gebracht. 
Deze kosten moet u altijd betalen, ook als u uw bestelling of een deel hiervan retour stuurt naar ons. 

Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door Moda Italia gebruikt en worden niet aan derden kenbaar gemaakt, tenzij dit noodzakelijk is.
Op onze privacy policy pagina wordt precies uitgelegd waar uw gegevens voor worden gebruikt.

Contact
Moda Italia streeft ernaar om u optimaal koopgemak te bieden. Onze webwinkel en onze klantenservice zijn erop gericht u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het winkelen. Heeft u suggesties, vragen of klachten over onze producten of service? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Zo kunt u ons bereiken: 
Voor vragen over uw bestelling, betaling, ruiling of retournering kunt u contact opnemen met onze klantenservice:
[email protected]
Telefoon: 0546 - 898 228 - Ma t/m Vrij 9:30 - 17:30 uur
Online live chat -  - Ma t/m Vrij 9:30 - 21:30 uur

Annuleren
Binnen 24 uur, nadat de bestelling is geplaatst, heeft u de mogelijkheid deze te annuleren mits de bestelling nog niet is verstuurd. Deze annulering kunt u doorgeven per e-mail. 

Retouren
Mocht u niet tevreden zijn met (een deel van) uw aankoop, dan heeft u het recht de artikelen binnen veertien (14) dagen na aflevering aan Moda Italia te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de artikelen in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes worden geretourneerd. U mag het artikel uiteraard wel uit de verpakking halen om het te bekijken en te passen. De pakbon is uw garantiebewijs. Zonder de pakbon of een kopie hiervan kan er geen creditering plaatsvinden. 
Mochten wij uw retour niet binnen veertien (14) dagen ontvangen zullen wij u voor de aankoopwaarde een waardebon toesturen die u binnen drie (3) maanden kunt besteden in onze webshop.

De goederen kunnen enkel en alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt, gewassen of gedragen zijn.

De klant blijft ten allen tijde verantwoordelijk voor de retourzending.

Hoe worden producten geaccepteerd?
Indien kleding gedragen, gewassen is, kunnen wij deze niet accepteren en worden deze teruggestuurd naar de klant.
Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de producten netjes en in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes worden geretourneerd.
Indien kledingstukken niet netjes geretourneerd worden zijn wij genoodzaakt om 10% verwerkingskosten van ieder product in rekening te brengen.

Garantie
Wanneer het product beschadigd is wegens normale slijtage kunnen wij dit helaas niet vergoeden.
Klachten waar wij geen vergoeding voor kunnen bieden zijn:
-normale slijtage van zolen en hakken
-kale neuzen bij schoenen door normale slijtage van buitenaf
-beschadiging aan de hiel
-door verkeerd of intensief gebruik veroorzaakte gebreken
-afgeven en verkleuring van schoenen en kleding
-pillen van kleding en schoenen
-gebreken ontstaan door wassen of drogen
-gebreken ontstaan door externe invloeden, bijvoorbeeld wrijving, scherpe voorwerpen of chemicaliën
-artikelen die vanwege het model lichamelijke ongemakken veroorzaken, bijvoorbeeld zweten of blaren.

Copyright
Het is niet toegestaan beeld- en/of tekstmateriaal te gebruiken of te kopiëren.

Keurmerk
Moda Italia is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk
Klik hier voor ons certificaat. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »