Inloggen en Gegevens

 • Hoe is de privacy van mijn gegevens verzorgd?

  U bent zelf de baas over uw gegevens en u kunt ze wijzigen wanneer u dat wilt. U kunt uw gegevens beheren door in te loggen en dan te klikken op “account”. Modaitalia.nl gebruikt uw persoonlijke gegevens om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden. Uw gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Modaitalia.nl heeft een privacyverklaring opgesteld om de bescherming van uw gegevens te kunnen garanderen.

 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten

  Onder het inlogformulier is de link "wachtwoord vergeten" te vinden. Als u hierop klikt, kunt u uw e-mailadres ingeven. Uw gegevens worden dan naar uw e-mailadres gemaild. Dit werkt enkel wanneer u het e-mailadres invult waarop u zich in het verleden bij ons heeft geregistreerd.

  Heeft u nog vragen?
  Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@modaitalia.nl.
  Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0546 - 898 228
  Ma - Vrij 10 - 17 uur

 • Hoe kan ik mijn accountgegevens wijzigen?

  U kunt uw gegevens wijzigen door in te loggen (bovenaan de rechterkolom van de pagina) en dan te klikken op “Mijn gegevens wijzigen”. U komt nu in een scherm waar u de gegevens die u wilt wijzigen kunt aanpassen. Door onderaan de pagina te klikken op “Mijn gegevens opslaan” worden de wijzigingen doorgevoerd in ons systeem.